Professionele Personal Training in Arnhem

Op zoek naar professionele personal training in Arnhem? Bij YOU. The Gym ben je aan het juiste adres! Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. Met onze gepersonaliseerde trainingsprogramma's op maat, zorgen we ervoor dat je jouw persoonlijke doelen bereikt. It’s all about YOU!
Proefles Personal Training

✔︎Beoordeeld met een 9,8  ✔︎Gecertificeerde personal trainers  ✔︎Kleinschalige Arnhemse sportschool

Bereik Jouw Fitnessdoelen met Onze Personal Training in Arnhem

We bieden verschillende opties voor personal training, waaronder één-op-één sessies en groepstrainingen. Onze gecertificeerde trainers hebben uitgebreide ervaring in het begeleiden van mensen van alle leeftijden en niveaus.

Bereik jouw doel met een persoonlijk trainingsplan
Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon fitter wilt worden, wij helpen je daarbij. We luisteren naar jouw wensen en ontwikkelen een persoonlijk trainingsplan dat past bij jouw levensstijl. We houden hierbij rekening met eventuele blessures. Zo krijg je altijd een trainingsprogramma dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Onze personal training services in Arnhem zijn ontworpen om jou te helpen bij het bereiken van jouw persoonlijke fitnessdoelen. Door middel van motivatie en inspiratie, zorgen wij ervoor dat jij gemotiveerd blijft en jouw doelen behaalt.

sporten in arnhem

Studio in Arnhem

Onze personal training studio bevindt zich in het centrum van Arnhem. Een kleine studio waar jij je al snel thuis zult voelen. Je sport hier in een kleinschalige, sfeervolle omgeving waar er echte aandacht is voor jou.

Wij helpen jou graag naar een positieve en gezonde leefstijl. Ben jij toe aan verandering? Kies YOU. The Gym om jou daarbij te helpen!

We’ve got YOU!
Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij jou kunnen helpen op jouw fitnessreis. Wij helpen je graag verder op weg naar een gezonder en fitter leven!

Wat kun je verwachten van onze personal training?

✔︎ Uitgebreide intake

Onze personal trainers bieden een uitgebreide intake, zodat we jouw situatie goed in kaart kunnen brengen en een persoonlijk leefstijlplan voor jou kunnen opstellen.

✔︎ Kleine sfeervolle studio

Je krijgt les in een mooie studio. Bij YOU. The Gym vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt en altijd de beste begeleiding krijgt. Daarom werken we met hoogwaardige fitness apparatuur en attributen in een mooie trainingsruimte.

✔︎ Eigen vaste Personal Trainer

Jouw eigen vaste Personal Trainer staat klaar om je te begeleiden op jouw weg naar succes.

✔︎ Maatwerk en tussentijdse doelstellingen

Onze personal trainers werken met maatwerk en tussentijdse doelstellingen, zodat jij altijd gericht kunt werken aan jouw situatie.

✔︎ Gratis workshops

Bovendien bieden wij gratis deelname aan interactieve leefstijl-workshops aan. Zo leer je niet alleen hoe je gezond kunt leven, maar kun je ook jouw kennis delen met anderen.

✔︎ Samen sterk

Maximaal resultaat staat bij ons voorop, daarom bieden we ook de mogelijkheid om samen met een vriend of vriendin te trainen. Zo blijf je gemotiveerd en haal je samen het beste uit jezelf.

IMG_8792

Gratis personal training proefles in Arnhem

Schrijf je hieronder in voor een gratis personal training proefles. We nemen z.s.m. contact met je op om samen een datum in te plannen. Direct bellen kan ook via 06 51 40 72 65

Je zit nergens aan vast! Beslis na de les of je doorgaat.

Misschien vind je Small Group training interessant?

We bieden niet alleen personal training aan, maar ook groepstrainingen en voedingsadvies. Zo kun je bij ons terecht voor een compleet programma om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Onze groepstrainingen zijn geschikt voor alle niveaus en bieden een leuke en uitdagende manier om te trainen.

In een klein groepje van maximaal 6 personen krijg jij les van een personal trainer. Lees meer over onze small group training.