Ervaringen

YOU-members beoordelen ons met een 9,8.
Lees meer over hun ervaringen en welke doelstellingen zij hebben behaald.

Ik heb al vanaf mijn twintigste fysieke klachten en heb zo’n 30 jaar wekelijks fysiotherapie gehad. Nu zijn in de afgelopen jaren de behandelmethoden gewijzigd. Maar voor mij had fysiotherapie weinig resultaat. Sinds ik ben gaan trainen heb ik geen fysiotherapie meer nodig. Maar daar moet ik wel wat voor doen.

Sinds een aantal jaren train ik bij YOU. The gym. Hulp van een professionele sportbegeleider is voor mij noodzakelijk. Maar wat mij zo heeft geholpen is dat je eerst je doel moet bepalen. Het stellen van een doel is je vertrekpunt. Als je goed voor ogen hebt wat je wil bereiken, is de kans van slagen veel groter. De coaches bij YOU. The gym helpen je daarbij. Want je blijft natuurlijk zelf verantwoordelijk!

Inmiddels is mijn sportschool aanzienlijk gegroeid. Daarmee bedoel ik niet alleen dat er meer leden zijn, maar ook dat het aanbod groter is geworden. Ik train nu 2 keer per week en als onderdeel van mijn training doe ik aan kickboksen. Verder volg ik Yin yoga op zondagmorgen. Voor iedereen een aanrader. Wil jij ook op een laagdrempelige manier voor jezelf een sportroutine opbouwen? Dan ben je bij YOU. The gym aan het juiste adres.

- Jose-Marie

Het is een hele fijne plek om te sporten. Heb al diverse sportscholen geprobeerd, maar geen 1 sportschool is zo leuk als YOU. The Gym. Mooie gym en leuke sfeer door de mensen die er komen, zowel leden als trainers. Sporten is voor mij in ieder geval veel leuker geworden, dan iets wat ‘even moet’. Echt een aanrader voor iedereen die gezond en fit wilt worden op een leuke manier!

Het is niet een standaard sportschool waar je het zelf maar moet uitzoeken, bij small group krijg je eigenlijk ‘personal training' in een klein groepje. Iedere keer krijg je je eigen oefeningen - alles staat voor je klaar en de oefeningen worden uitgelegd. Tussendoor heeft de trainer voldoende aandacht voor je en kijkt hoe het gaat en of je de oefening goed uitvoert: juiste houding en techniek.

- Julia

YOU gym. You got me, 100%. Ik dacht niet dat ik zo gemotiveerd en vol plezier, telkens weer naar een sportschool zou gaan. Aan alle dames, probeer het! Je kan het!

- Masha

Een sportschool is een sportschool…toch…?

Nou, nee dus.

Want waarom sla ik zelden over, ben en blijf ik 2 maal per week in touw?

Sleutelwoorden zijn: zorgvuldige intake, goede begeleiding en persoonlijke aandacht. En: stimulans!

Personal training in een kleine groep doet wonderen. Want er is oog voor vorderingen, voor aangepaste oefeningen bij blessures, voor overleg over waar aan te werken.

Via de app je favoriete tijd boeken, een uitgebreid aanbod inclusief yoga en kickboxen en een fijne sfeer…

Dat zijn basisingrediënten waar You the Gym trots op mag zijn!

- Marlies

September 2018

Het werd echt tijd om in actie te komen. Na diverse kwetsuren en vormen van slijtage werd mijn conditie er niet beter op. Zittend werk draagt hier ook niet echt aan bij.

En de vooruitzichten genetisch bepaald maakte dit beeld niet rooskleuriger.

Dus werk aan de winkel en ophouden smoesjes te verzinnen om niet te hoeven sporten. En dat terwijl in het verleden echt veel heb gesport…..

Vol goede moed heb ik mij aangemeld bij You! De trainer hoorde al mijn klachten en beperkingen aan en zag zeker mogelijkheden om met een uitdagend individueel programma aan de gang te gaan.

En dat is voor mij de beste aanpak…. Niet weten wat ik die dag ga trainen. Elke training is een verrassing en mocht een van mijn klachten de trainingsdag opspelen dan wordt er per direct rekening mee gehouden en komt er een andere oefening op de planning!

Augustus 2019

Een klein jaar verder, geen rugpijn meer.  Heb sinds 4 jaar kunnen skiën omdat mijn spieren sterk genoeg waren om mijn versleten knie te ontzien.

Meer energie, ga met plezier sporten en mijn ingeplande sportlessen hebben prioriteit in mijn agenda. Hoe leuk kan het zijn!!!

Mijn lichaam is sterker en strakker geworden, voel mij er fysiek en mentaal veel beter bij, en bijkomend voordeel een maatje minder….

Door de goede flow ben ik mij ook bewuster van mijn voedingspatroon en kost het mij geen moeite om te minderen met ongezond snacken.

De bezoekjes aan de fysio zijn niet meer nodig, de juiste oefeningen en goede tips van mijn trainer zorgen ervoor dat ik resultaat boek.

Ik heb mijn sportschool gevonden !

- Bianca

Gelukkig hoef ik de woorden niet te zoeken of lang na te denken wat mijn ervaringen van het afgelopen half jaar zijn geweest. Want wat heb ik een fantastisch leuke tijd bij YOU The Gym gehad. Iedere keer ging ik met veel enthousiasme sporten. Én iedere keer liep ik met een blij gevoel de deur uit. En waardoor kwam dat nou?! Wat maakte YOU, for me?

In een sportschool vind ik het belangrijk om persoonlijke aandacht te krijgen. Dat de trainers me (bij naam)kennen, dat ik word gezien om wie ik ben en hoe ik me op dat moment voel. Ook vind ik het belangrijk dat ik snel fysiek resultaat zie! En dit alles het liefst zonder dat ik aan een zuurstoffles hoef of black-out ga.

Een heel eisenlijstje als ik het zo lees, maar het zijn de wel de “eisen” waaraan YOU voldoet.

Bij YOU is het work hard, play hard. Work-outs op maat gemaakt, altijd verschillend en die op je eigen tempo uitgevoerd kunnen worden. Ook nog eens zijn de trainers technisch sterk, waardoor ik helemaal het gevoel kreeg dat ik een professioneel sporter was. Dus hard werken, resultaten behalen en tussen de oefeningen door lol trappen! Dat is YOU.

Een jaar ben ik mijn sport spirit kwijt geweest. Bij YOU heb ik die spirit, die fanatieke sporter, weer gevonden. En misschien nog wel beter. Ik heb eindelijk gevonden waar ik écht blij van word.

YOU were it for me

Thank YOU.

- Jannie

Start vandaag met bewegen

Schrijf je nu online in, dan kun je direct bij ons komen sporten. Of kom even vrijblijvend langs voor een rondleiding.

Personal Training Small group training